5 Facts om Terapidynen ✔

Kugledyner blev indtil for nyligt kun brugt som et terapeutisk redskab i behandlingen af børnesygdomme. Men i dag bliver dynen brugt til både børn og voksne der ønsker en bedre nattesøvn. Dynen hjælper dig med at slappe af, beroliger nervesystemet og giver en effekt der minder om en afslappende massage. Hvad ellers ved du ikke om dem?

 1. Terapidynen lindrer smerter.

Tænk på det første du gør, når du falder, får blå mærker eller mavepine? Vores naturlige reaktion er at presse på det ømme sted, gnide det eller massere det for at minimere smerter og ubehag. Terapidynen virker på en lignende måde – med jævnt, mildt pres, der giver lindring de steder hvor spændinger og smerter kan samle sig. Vægten får ubehagelige signaler til at fordele sig over et større område af kroppen, og herefter begynder de at forsvinde.

 1. For kroppen er det som en afslappende massage

En kugledyne af god kvalitet har den rette afstand mellem syningerne, for at forhindre uønskede bevægelser fra glaskugler. Deres korrekte placering sørger for, at hver part af kroppen bliver positivt stimuleret, ligesom under presset fra en massørs hånd. Selvom funktionen af dynen er mere delikat, så modtager hjernen information om den ”sikre position”, og begynder at slappe af, så musklerne og senerne kan slappe af. Niveauet af stresshormon i kroppen sænkes, og produktionen af lykkehormoner forøges. Dette system betyder, at når vi vågner, så føler vi os mere afslappede og fyldt med energi. Men bemærk, at du skal vænne dig til effekten af dynen, og dens fordelagtige virkninger kan bemærkes typisk efter 10 til 21 dage.

 1. Du oplever at falde i søvn langt hurtigere

Har du problemer med søvnløshed? Eller måske kan dit barn ikke sove i flere timer? Terapidynen er en perfekt løsning for forskellige søvnlidelser, uanset alder. Både for børn og voksne, kan en terapidyne forkorte den tid det tager at falde i søvn, med mange minutter! Derudover kan man også forhindre at vågne op, da vores søvn bliver dybere, og dermed effektiv. Det er også en ideel løsning for forældre, der kæmper med børn der ikke kan sove igennem og derved vækker forældrene.

 1. Terapidynen reducerer spændinger og stress

Virkningen af terapidynen er baseret på at stimulere receptorerne på huden, der sender information til hjernen omkring den sikre position af vores krop på et bestemt sted og tidspunkt. Som resultat, reduceres spændinger i kroppen (”fare”-responsen) og du vil opleve at kunne slappe af på en naturlig måde. Presset fra terapidynen giver hjernen en klar indikation på, at den kan slukke alarmsystemet. Den lindrende effekt af terapidynen bruges med succes i tilfælde af hyperaktive børn. Stressen der samles i løbet af dagen, frygten for overdreven stimuli eller irritation, kan hurtigt fjernes ved at bruge en terapidyne.

 1. Selvstimulerende adfærd

Terapidynen, der også er kendt som en kugledyne, er et unikt produkt. Dens funktion er primært baseret på at påføre kroppen et mildt pres (Deep Presure Stimulation). Fyldet er mikroperler i glas, og vægten af dynen vælges ud fra brugerens vægt (ca. 10% af brugerens vægt). Mikroperlerne i glas har en oval form og er særligt lavet til terapeutisk brug. Deres kendetegn er især temperatur tilpasningsevnen (et par grader lavere end menneskekroppens temperatur) og en særlig lyd når man hælder dem. Dette stimulerer det proprioceptive system i kroppen, der forøger bevidstheden i kroppen, samt forbedrer vores fokus og koncentration. Dynen afslapper, beroliger og reducerer selvstimulerende adfærd, samt modvirker følelsen af angst og usikkerhed. Husk det er ikke dynen som gør dette, den hjælper blot din krop med en positiv påvirkning af dens naturlige egenskaber.

Kom til shoppen og find den model som passer dig HER.

1 kommentar

 • Hi! I’m Brianna.

  I am just on your website right now and I would LOVE to help get you new visitors and of course customers to your website asap.

  Visit enkaiyo.com for details on this special offer TODAY, and to get you website onto Page #1 of Google, Yahoo and Bing.

  This offer is open to new customers including you if you want to start getting new customers TODAY, get 1 Year FREE and 70%+ Off just by going to enkaiyo.com/70off.html

  Let me know!

  Brianna
  @Enkaiyo Team
  (h2dqlwwxejm)

  Brianna

Indsend en kommentar